Скиато блог

За предстоящия сезон смятаме да развиваме ...

Скиато 2020/11/18 18:19:11
За предстоящия сезон смятаме да развиваме програмите си в няколко направления – в малки групи и с най-добрите водачи (в идеалния случай и през седмицата вместо уикенда):

1. Еднодневен ски преход или каране с помощтта на лифтове в избран 2-3 дни предварително район – според прогнозата и снежните условия. “Съботно пантене” и “Съботно каране“ са събитията, които е необходимо да следите, за да участвате тук.

2. Посещения на непопулярни места, които рядко “стават” и избираме само на прогноза и при определени условия. Ще публикуваме някои такива идеи и, след записване, чакайте сигнал от нас кога е времето да посетим точно това място. Целим се не само в уикендите, но и в дни през седмицата.

3. Класически ски преходи и изкачвания – както еднодневни, така и уикенд и многодневни маршрути, най-вече из Рила и Пирин, които предлагат условия за пантене почти през целия сезон, наред с красивите места, които ще посетим.

4. Яки карания с помощтта на съоръжения, които ни осигуряват бърз достъп до склоновете и свеждаме пантенето и ходенето нагоре до минимум.

5. Обучения – имаме амбицията да покрием най-различни аспекти от (извънпистовите) ски и ски туринга, като използваме най-добрите източници и формати на обучение.

6. Ски пътувания зад граница – според ситуацията, но това е едно от нещата, които най-обичаме да правим:)

Кое е вашето любимо ски занимание (1-6)?