Скиато блог

Събрахме мнения на участници в последните ...

Скиато 2020/12/31 13:48:03
Събрахме мнения на участници в последните ни две обучения "Ски туринг интро" и ги споделяме.

Следваща дата - 9 януари 2021 на Мальовица!

Йоана Колева: Много добре организирано и проведено обучение! Имаше достатъчно теория, но и не малко практика! Беше чудесно! Благодаря!

Христо Иванов: Много стегнато и преценено обучение, хареса ми много. Надявам се да се разходим заедно и на някой ски тур, който организирате и не е за много напреднали. Благодаря още веднъж и весели празници!

Желязко Желязков: Страхотен курс, воден от чудесни професионалисти! Балансът между теория и практика е отличен и всеки може да научи много, за да се чувства комфортно и сигурно в планината! Практическите упражнения са много полезни и подредени по начин, който дава възможност на всеки да овладее с лекота основните елементи на ски туринга! Горещо препоръчвам да се доверите на Скиато за обучения и приключения в планината.

Алекс Блажев: Целият ден беше страхотен, инструкторите Любо и Кофе бяха много внимателни, научиха ни на много полезна информация за техники на ски туринг, работа в екип и лавинна подготовка. Обучението беше полезно и забавно в много аспекти и нямам търпение пак да се включа в следващите занимания Благодаря Ви!

Саймън Харис: Loved the course. Highly recommended. Your demonstrations were clear and concise. Had a great day.