Скиато блог

Мислено хвърчите нагоре-надолу из далечните ...

Скиато 2020/12/16 07:09:41
Мислено хвърчите нагоре-надолу из далечните бели планини, но все още ски уменията ви са на ниво бял лист хартия, върху който тепърва трябва да рисувате?

През този сезон обмисляме съвместен проект между ски училище и нас като ски учители и ски водачи – а именно обучение по ски от А и Б в контекста на ски планинарството.
Обучението ще бъде предназаначено за тези, които не са слагали ски на краката си, а ски спортът ги привлича именно като възможност да правят преходи из планините на ски.

В рамките на обучението ще положим основите на техниката на спускане, както и на техниката на пантене, и ще засегнем теоретично и практически основни аспекти от ски планинарството.

Няма да ви заблуждаваме, че за няколко дни ще ви научим да карате ски извън писта или да правите ски преходи, но ще ви дадем базата, за да можете да практикувате самостоятелно, докато един ден постигнете желаните цели и резултати.

За момента проучваме най-подходящия формат на обучение - 3 уикенда или 5-6 последователни дни, затова, ако идеята ви вдъхновява – пишете ни!